Festés számok alapján 50x60-as méretben

11.990 Ft

Kedvencek + Kedvencek -
SKU: CJJJYSZS01840-50X60-Unframed Kategória:

Megfestenéd a kedvenc családi képedet, az unokákat, kutyusod vagy cicád? Nem kell mást tenned, mint oldalunkon leadni a megrendelést, és feltölteni a fényképet.

 

Hogy válasszunk méretet?

Kérhető méretek: 30×40 vagy 40×50 cm, 50×60 cm

 

Mekkora képet válassz?

Amennyiben csak 1 személy szerepel a képen, úgy 30×40-es méret elég, két vagy több személy esetén 40×50 az ajánlott méret, családi képnél pedig az 50×60 cm-es kép a legszebb, wezzel érheted el a legszebb végeredményt.

 

A szett tartalma:

 • Vászon, számokkal jelölve
 • 3  db ecset, nejlon sörtékkel és műanyag fogantyúval. A kefék különböző szélességűek és alakúak.
 • Festékek

Vászon

A vászon magas minőségű tiszta len, speciális vászon, amit festésre használnak.

Festék

Színes, fényes, kép kifestéséhez elegendő festéket tartalmazó szett. Hosszú távú színmegtartás, élénk szép színek.

Ecsetek

Nejlon ecset, a csomag 3 ecsetet tartalmaz, nejlon sörtékkel és műanyag fogantyúval. A kefék különböző szélességűek és alakúak.

 

Használati utasítás

Előkészületek:

A termék elkészítéséhez tiszta felületre lesz szüksége. Készítsen elő egy kis tálkában vizet, valamint célszerű egy papírtörlőt (szalvétát, papír zsebkendőt ) előkészíteni.

 

 1. A vásznon a különböző kifestésre váró területek számokkal vannak ellátva.
 2. Válassza ki a kívánt területet, és használja hozzá a megfelelő számú festéket. Célszerű a legnagyobb felülettel kezdeni, és haladni a legkisebb felé, fentről lefele a képen. Jobb kezesek a képen balról jobbra, bal kezesek jobbról balra haladjanak a képen.
 3. A legnagyobb felülettel kezdve lehetősége van megtanulni az ecset használatát. A festékhez nem kell vizet használnia. Amikor úgy látja, hogy a felület nehezen festhető, öblítse ki az ecsetét, és kicsit törölje le az ecsetről vizet, mielőtt ismét a festékbe mártja
 4. Amikor végzett a festéssel, látható lesz a képen az a felület, ahova kevesebb festéket festett, ezt lehetőség van élesíteni, korrigálni. A festés minta (papír a mintáról) alapján meg tudja nézni, hogy melyik területre melyik számú festéknek kell kerülnie, így lehetősége van a képen élesíteni, szebbé, tónusosabbá tenni azt.

Tippek:

 • A festék gyorsan szárad. A festékes tégely tetejét mindig csukja vissza rendesen, amikor nem használja. Ez megakadályozza a kiszáradásban.
 • Ha a festék túlment a vonalon, könnyen visszaszedhető, törölje le egy fültisztító pálcikával, vagy egy papírtörlő segítségével.
 • Amikor nem használja az ecsetet, mossa ki, és úgy tárolja, hogy az ecset ne deformálódjon el.
 • A színek a valóságban minimálisan eltérhetnek a képen látható színektől.
 • A terméket azoknak is ajánljuk, akik nem profi festők. A kreatív munka bizonyítottan jó hatással van ránk J
 • Minden korosztály számára ajánljuk.

Gyakran ismételt kérdések:

 • Mit tegyünk, ha látszódik az előre festett vonal vagy szám?
  Fessük át még egyszer a felületet. A legkisebb ecset segítségével lehetősége van kifesteni megfelelően minden kis részletet.
 • Hogy tegyük erőteljesebbé a színeket, hogy ne látszódjon a vászon, se a számok?
  Mossuk ki az ecsetünket, és töröljük le. Mártsuk az ecsetet a festékbe, és ismét fessük ki azt a felületet, amit szeretnénk erőteljesebbé tenni.

Bővebb információért, további termékekért látogasson el weboldalunkra: www.kreactivity.hu, tippekért és tanácsokért kövessen minket a Facebookon! https://www.facebook.com/Kreactivity.hu  Vagy keress ránk a facebookon: @Kreactivity.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Festés számok alapján 50×60-as méretben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top

Kedves Vásárlóink!

 

A megnövekedett rendelésszám miatt a rendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés átfutási ideje 30 nap, ezért ha ajándéknak szánja a terméket Karácsonyra, kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés napjától számított 30 nap szükséges az egyedi termékek legyártásához.

 

Megértésüket köszönjük!